torstai 13. kesäkuuta 2013

Nuorimmainen on bile hile ja meillä soi vain Abba tänä kesänä =)


Nuorimmainen on hilettänyt kylillä ja minä olen ollut Vihdissä. Nuorimmainen on hankkinut korviin reiät, bilehilepaidan, suunnitellut synttäreitä, sovittanut korkkareita, lakannut kynsiin hilettä ja kuvannut suloisia tulikukkia ja Abban nostalginen disko soi meillä kaikkialla =) Perjantaina on syntymäpäivät - uhuuuuu =)


Minä taasen olen ollut hiilenä - sysimustana ja tulisena ja ja sitten innostuksen kukkuloilla. Vanhimmaisen upouusi, kiiltävä, naisten päät kääntävä Hondan Repsol kevari, tulisineen, sydäntätykyttävineen vauhtiraitoineen on ollut pajalla kolmatta viikkoa ja juuri kun olimme lähtemässä sitä hakemaan niin tuli tieto, että joku kannen osa puuttuu vieläkin ja odottelu jatkuu kaksi viikkoa. Ei voi olla sitten mitenkään todellista, ei mitenkään. Kenen auto on ollut merkkikorjaamolla 5 viikkoa kysyn vaan? ARGH. Sappi kiehuu ja syystä.

Sitten olen ollut super innoissani muista asioista. Olen tänään ollut koko päivän Vihdissä - ihanaisessa Vihdissä, jossa äitini isotäti on ollut vuosisadan alkupuolella Osuuskaupan kauppiaana. Mutta olen ollut some keikalla. Innostanut Vihtiläisiä facebookkiin, bloggaamaan, pinnaamaan, thinglikkaamaan, rakentamaan karttoja. Ja siinä sivussa itsekin innostunut jälleen testaamaan vaikka sun mitä.


Villinpihan Sanni kyseli kartan perään ja niitähän saa näppärästi tehtyä Google Mapsilla, kunhan on kirjautuneena googleen. 1. Reittiohjeet ja kliksuta lisää määränpäitä niin paljon kuin reitilläsi on kohteita. 2. Lisää määränpäähän kohde ja sijoita kartalle paikkamerkintä (kartan vas yläkulma). 3. Jatka kunnes jokainen määränpää on paikoillaan. 4. Tallenna ja paina Valmis. 5. Ketjun kuvasta saat HTML-koodin pätkän minkä kanssa saat kartan postaukseesi. Kannattaa siis testata =)


Nyt isken luurit korviin ja uppoudun piiiitkän päivän jälkeen omiin maailmoihini. Olen vähän ihastunut Anna Puun - Nuori Loiri kipaleeseen, vaikken niin Anna Puun ystävä olekkaan =) Mutta Loirimpa olenkin ;) Sillä muuten meillä soi Abba - aamusta iltaan ja huomennakin soi Abba sillä huomenna on tähtipäivä - ennenaikaiset syntymäpäivä hiletykset =)

8 kommenttia:

 1. Vautsivau mitä kuvia bilehile on ottanut!! Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Oih itsekin juuri eilen istutin runsaasti ranskantulikukkien taimia, ihania kuvia ja vauhdikasta loppu viikkoa sinne kaikille!

  VastaaPoista
 3. Äh korjaamolle mokomalle ärrinmurrin kera!
  Ja hih, vauhdikasta viikonloppua, kaikkine kimalluksineen! ;)

  -C-

  VastaaPoista
 4. Hurrrmaavat kukat, pakko saada lisää tulikukkia, kaikenvärisiä tuollaisia ihania!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Ja ihan parhaat biisit, sekä Abban että Annan :)

  VastaaPoista
 6. Sepä sattui mullakin on Abba-kausi menossa. Kuuntelen sitä kun ajan kuntopyörää. Ajan tosi lujaa ;-)

  Hyvää syntymäpäivää! Ihanat kukat.

  VastaaPoista
 7. Kauniin värisiä tulikukkia. Iloisia synttärijuhlia!

  VastaaPoista
 8. Upeita tulikukkia...toivottavasti itseni kasvattamat valkoiset kukkivat jo tänä vuonna:)

  VastaaPoista