torstai 27. kesäkuuta 2013

uudet ja vanhat tulokkaat =)


Muistan kuinka vuosia sitten toin tämän pienen unikon taimia etupihaamme ympäröivään penkkiin. Sittemmin tulokas on kukkinut ahkeraan ja hieman jopa levittäytynytkin =) Kun yksi kukinto on saatu rullaamaan niin jo perään alkaa toinen ja kolmas. Tänään löysin heinän nojalemasta unikon kylkeen - aika somaa vai mitä?


Olen vuosia haaveillut törmäkukista ja väliin niitä huonolla menestyksellä kylvänytkin. Tänä keväänä sitten vihdoin hankin valkoisia törmäkukan taimia ja nyt nämä ihanuudet ovat aloittelemessa kukintaa.


Tämä varjolilja on puolestaa piilotettut itseään aivan turhaan vuosia. Se on nimittäin rantautunut juhannusruusupuskan kupeeseen yläpihallemme. Siellä se varovaisesti kukkii salassa kaikilta muilta =)

Kiitos Onnea istuttamassa blogin Pivi, joka autoit heinäkuun bannerin valinnassa. Nyt saamme kotvan nauttia iisopeista, jotka juuri aloittelevat kukintaansa =)

6 kommenttia:

 1. Kaunis banneri :) Ihana tuo valkoinen törmäkukka, harvemmin näkee valkoisena.

  VastaaPoista
 2. Bannerisi onkin erityisen herkkis! Minulla kasvaa tuon sinisen lisäksi vaaleanpunaista ja valkoista iisoppia, vaan eivät vielä meillä kuki. Valkoinen tuskin ollenkaan kun ovat vasta tämän kevään kylvöistä. Varjoliljanikin itivät vasta tänä keväänä parin vuoden odottelun jälkeen ja taisin kuollettaa ne heti kun astia oli jäänyt raparperinlehden alle piiloon ja suurin osa aluista oli nuupahtanut:(

  VastaaPoista
 3. Kiva bannerikuva. Mun iisoppi taisi hävitä märän kesän ja syksyn myötä, ei niitä ollutkaan kuin yksi pieni taimi. Unikotkin on kylväytyneet aika huonosti, mutta nyt nosti päänsä yksi kirkkaan keltaisena kukkiva. Onnen hetki!

  VastaaPoista
 4. Kaunis postaus,törmäkukasta minäkin tykkään kaunis on:)

  VastaaPoista
 5. Looking GOOOOOOOD!! IIhanaa!
  Tykkään. Tyylikästä & herkkää. Ollappa itsekin! <3

  -C-

  VastaaPoista